Woning in Nikla, Somogy, Hongarije

€17.778 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2258
Adres: Nikla, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2180 m2
Huis: 79 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.778 (rate 315 Ft per €)
Property description:

Op een 25 km van het Balaton kunt u hier een leuke (vakantie)woning van maken.

Aan de woning een leuke hal en van daaruit toegang tot de hal en de keuken. Als u de hal binnengaat heeft u daar toegang tot een tweetal kamers en nog een kleinere kamer. Verder nog de keuken en de badkamer. Alles is er, maar moet wel opgeknapt en gemoderniseerd gaan worden.

Achter de woning nog enkele bijgebouwen. De eerdere stallen, een kelder en een werkplaats / garage van een 16m2 met hierop een zoldertje. In de tuin nog een waterput.

Voorzieningen als elektriciteit en leidingwater zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat aangesloten worden. De woning kan verwarmd worden met een kachel en een tegelkachel. Deze is drie terug nog vernieuwd.
Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

Nikla ligt wat ten zuiden van het Balaton, in de provincie Somogy. Het is een rustig dorp. Biedt u volop privacy en mogelijkheden om tot rust te komen. In het dorp alle voorzieningen aanwezig en als u wat uitgebreider wilt shoppen, dan is Marcali al op 8 kilometer. Hier ook een mooi thermaal bad. Het dorp is omgeven door bossen en voor de visliefhebbers is er het Boronka meer dichtbij.

Uiteraard is een bezoek aan het Balaton ook de moeite waard. Met 25 kilometer bent u al bij het meer waar u in de zomer heen gaat voor het strandplezier, maar ook leuk is in het voor- en naseizoen om er lekker langs het water te wandelen. Mooie combinatie van de Hongaarse rust en toerisme als u het op wilt zoeken.

De woning staat in een rustig zijstraatje.

Leuk huis om wat moois van te maken.