Woning in Inke, Somogy, Hongarije

€34.375 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7531
Adres: Inke, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2980 m2
Huis: 120 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Prijs: Ft11.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €34.375 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Fantastisch groot huis in prima conditie in een dorpje in het zuid westen.

Grote woning van maar liefst 3 verdiepingen. Beneden is de garage, de verwarmingsruimte en houtopslag. De eerste verdieping is de woonverdieping en hier de hal, een woonkamer met open keuken en eetkamer, een slaapkamer, badkamer met apart toilet en het terras. Op de verdieping 4 slaapkamers, douche met toilet en twee balkons.
De woning is gebouwd van steen en in prima conditie. U kunt hier direct wonen.

Het perceel is 2.980 m2 groot en in de tuin nog een gebouw van een 50 m2 wat in gebruik is als schuur en werkplaats. Aan het einde van het perceel loopt een beekje.

Voorzieningen als water en elektriciteit zijn aanwezig. Gas kan worden aangesloten. Is reeds op het perceel aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Aansluiten van telefoon en/of internet is geen probleem. De woning wordt centraal verwarmd. Hout gestokt, maar kan natuurlijk door een gas CV ketel vervangen worden.

De woning staat in een rustige straat van het dorpje Inke. Staat een 300 meter van het centrum van het dorp en daar de lokale supermarkt, een bus stop en dokterespost. Ike telt ongeveer 1.300 inwoners. Inke ligt in een bosrijke omgeving waar u prima kunt wandelen of fietsen. In de buurt ook wat vismeertjes en in het gebied kan worden gejaagd. De dichtstbijzijnde stad is Böhönye op een 15 km en een wat grotere stad is Nagykanizsa op een 25 km. Voor de liefhebbers van een thermaal bad is Marcali of Zalakaros op 35 km. Een dagje naar het Balaton meer is goed te doen. Is ongeveer 50 km rijden.

Prima woning in ruimte en kwaliteit voor een prima prijs.