Woning in Fönyed, Somogy, Hongarije

€20.571 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2258
Adres: Fönyed, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1684 m2
Laatste renovatie: 2011
Huis: 84 m2
Materiaal: Steen en nog klein deel leem
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €20.571 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Deze woning staat aan het begin van het dorp. Heel vrij uitzicht!

Hier heeft u alleen een de rechterkant buren. Links het weidse uitzicht over de landerijen aan de overkant een bos. Heel veel privacy.

De woning komt u binnen in de overdekte veranda. Vandaar gaat u naar de hal/woonkamer en dan naar de twee slaapkamers de keuken en de badkamer. Er is zelfs een derde slaapkamer, maar dan wel voor een eenpersoonsbed.

De woning is in redelijke staat en de huidige eigenaar is begonnen met het op te knappen. Zo is er een nieuwe keuken, nieuwe badkamer en zijn de meeste kozijnen al aangepast.

De tuin is met 1.684m2 een mooie grootte en in de tuin nog een garage, een opslagruimte en een schuur.

Water en elektra zijn aanwezig. Gas is op het perceel, mar nog niet in de woning. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt met houtkachels verwarmd. Internet en telefoon aansluiten is mogelijk.

De woning staat aan het begin van het dorpje Fönyed. Klein dorpje met nog geen 100 inwoners, dus u vindt hier alle rust. De wat grotere plaatsen in de buurt zijn Balatonszentgyörgy en Zalavár op nog geen 10 km. Op iets meer dan 10 km ligt het stadje Marcali en hier kunt u prima terecht voor de boodschappen, maar ook is er hier een mooi (thermaal) zwembad. Fönyed ligt op een 10 km van het Balaton. De dichtstbijzijnde plaat is dan Balatonberény met diverse stranden. Van daar bent u ook snel (15 km) in Keszthely of Hévíz. Gezellige, wat grotere steden.
Rond Fönyed een prima gebied om te wandelen (Kis Balaton is om de hoek), om te vissen in een van de meertjes of om te jagen.

Leuke woning waar u direct kunt wonen en in de jaren verder gaat opknappen.