Woning in Csurgó, Somogy, Hongarije

€22.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7534
Adres: Csurgó, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1210 m2
Laatste renovatie: 2018
Huis: 98 m2
Bouwjaar: 1975
Slaapkamers: 2
Prijs: Ft7.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €22.500 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Een casco woning met veel mogelijkheden om er geheel uw Hongaarse Huis van te maken.

De woning is bijna 100 m2 groot en stabiel gebouwd. De huidige eigenaar is begonnen met de renovatie maar gaat het niet meer afmaken. Mooie kans voor u want de ramen zijn al vervangen (dubbel glas), elektra, waterleiding is vervangen en de pijpen voor de CV zijn al aanwezig. U kunt gaan afbouwen!!

U komt de woning binnen en een hal en dan is er verder de woonkamer, de keuken met bijkeuken, twee slaapkamers, de badkamer waar een douche en bad gepland zijn, en verder is er nog een apart toilet.

Aan voorzieningen zijn gas, water en elektra aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De voorbereidingen zijn gemaakt om de woning centraal te verwarmen. Het aansluiten van telefoon en/of Internet is geen probleem.

Csurgó is een middelgrote stad in het zuidwesten en er wonen bijna 5.000 inwoners. Hier kun u prima de inkopen doen. Op een 10km is er Gyékényes en daar een mooi meer waar het goed relaxen is, maar ook prima om te duiken, te vissen en wat te varen. Ook is een dagje naar het Balaton prima te doen. Is al op een 60 km. De grote stad Nagykanizsa is op een 25 km. Een dagje naar het “buitenland” is te doen. Met een 15 km bent u al in Kroatië. In Csurgó zelf is er een thermaal bad en die is op een 2,5 km van de woning.

Leuke mogelijkheid om hier uw Hongaarse Huis van te maken.