Leuke woning in de Hongaarse rust en op een 10- 15 km het toerisme

€33.438 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4223
Adres: Sármellék, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 3511 m2
Huis: 80 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1958
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Prijs: Ft10.700.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €33.438 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Leuke woning in de Hongaarse rust en toch op een 10- 15 km van de toeristische drukte.

In de woning een overdekte veranda, de woonkamer, een tweetal slaapkamers, keuken en twee badkamers, eentje met bad, andere met douche. Er is een kelder van 20 m2. Achter de woning verder diverse bijgebouwen als een schuur, varkensstal en opslag. In de tuin diverse fruitbomen en druiven. Een deel van de tuin is verhuurd.

Voorzieningen als stroom, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Voor de verwarming is er een centrale verwarming op gas en enkel gas convectoren. Internet- en telefoonaansluitingen zijn mogelijk.

Sármellék is een dorpje net buiten het toeristengebied. Op uw gemak gaat u naar het Keszthely aan het Balaton meer (10 km) of naar de (geneeskrachtige) natuurbaden van Hévíz (10 kilometer). Ook zijn de thermaal baden van Zalakaros (20 kilometer) op redelijke afstand. Sármellék is mede bekend van het vliegveld. Hier wordt in het seizoen op gevlogen vanuit Duitsland, maar er zijn (nog steeds) plannen om dit uit te breiden en zodra er ook vanuit Nederland gevlogen wordt heeft u wel een heel mooie verbinding.

Woning wordt verkocht inclusief meubilair.