Woning in Mány, Fejér, Hongarije

€15.152 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6204
Adres: Mány, Fejér, Hongarije
Categorie: West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 734 m2
Huis: 18 m2
Kelder: ja
Slaapkamers: 1
Prijs: Ft5.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €15.152 (rate 330 Ft per €)
Property description:

Op ongeveer 35 km van Boedapest vindt u dit vakantiehuis.

Het chalet bestaat uit één kamer/open keuken van 18 m2, een overdekt terras van 6,6 m2 en een opslagruimte van 6 m2. In 2006 was het huis geïsoleerd en is het nog gerenoveerd. Er is elektriciteit in het huis. Waterleiding in de tuin. Daarnaast is er nog een grote waterput om uw tuin te besproeien.

Het omheinde grondstuk van 734 m2 heeft een goed onderhouden tuin, een bloementuin, een boomgaard, een schuur met kelder en een toilet.

Het chalet is gelegen in een rustige straat van Mány. Bushalte op 8 minuten en het centrum op 15 minuten loopafstand. Bereikbaarheid is via een goede zandweg. In de buurt van Mány meerdere kleinere steden voor dagtrips zoals Székesfehérvár , Pápa, Pannonhalma, Tata, Komárom ed.

De omgeving wordt omsloten door een aantal lagere gebergten. De vértes, Gerecse, Budai Hegység. De directe omgeving is heuvelachtig en goed bereikbaar via de M1 snelweg, afslag Bicske of Zsámbék.