Woning in Csákvár, Fejér, Hongarije

€15.313 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6210
Adres: Csákvár, Fejér, Hongarije
Categorie: West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1147 m2
Huis: 30 m2
Kelder: ja
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft4.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €15.313 (rate 320 Ft per €)
Property description:

Zomerwoning aan de rand van het dorp met een uitzicht over het natuurgebied 'Vértes' en op maar 50 km van Boedapest.

Het huis heeft twee kamers een keuken, een badkamer, een kelder (13 m2) en twee terrassen. Er is elektra en voor het water zijn er waterreservoirs.

Het huisjes staat aan de rand van het dorp Csákvár in een mooie omgeving met een uitzicht over het natuurgebied 'Vértes'. Hier volop mogelijkheden om te wandelen in het bos. Goede bereikbaarheid via een geasfalteerde weg en de laatste paar 100 meter over een zandweg. De bushalte is op 10 minuten loopafstand.

Csákvár is een gezellig, middelgroot dorp met ruim 5.000 inwoner. Het huis staat aan de rand van het dorp in een gedeelte met hoofzakelijk weekend woningen. In de buurt zijn vele bezienswaardigheden als het Eszterházy kasteel, de open mijn van Gánt, de ruïnes van Csókakő etc.

Op 30km is de stad Székesfehérvár welke de provincie hoofdstad is en hier een heel gezellige binnenstad. Een dagje Budapest, Balaton of Velence meer is goed te doen.

Dit kan een prima zomerwoning worden in een heerlijke omgeving.