Goede woning in een leuk dorp op een 7 km van de stad Nagyatád.

€37.143 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7536
Adres: Ötvöskónyi, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1500 m2
Laatste renovatie: 2014
Huis: 140 m2
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft13.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €37.143 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Dit huis gaat u vinden in een leuk dorp in het zuidwesten op een 7 kim van de stad Nagyatád.

Keurige woning. Is niets anders van te zeggen. U kunt hier snel wonen. De woning is in 2014 nog gerenoveerd en toen zijn er nieuwe vensters gekomen (met rolluiken), nieuwe vloeren met tegels, nieuwe badkamer en keuken etc. Prima in orde!!

U komt de woning binnen in de hal en van daaruit gaat u naar de woonkamer, de keuken, de badkamer, het aparte toilet en de drie slaapkamers. Twee grotere en een kleinere. In de tuin een zomerkeuken, een garage en schuurtjes.

Het perceel 1.500 m2 groot en is omheind

Aan voorzieningen zijn water, elektra en gas aanwezig. Voor de afwatering is er de aansluiting op de riolering. De woning kan verwarmd worden met twee (hout)kachels. Telefoon en Internet aansluiten si geen probleem.

Ötvöskónyi is met een 900 inwoners een flink dorp en u kunt hier prima terecht voor de dagelijkse boodschappen. Dorp is rustig gelegen met veel bos in de heuvelachtige omgeving. De grotere stad is Nagyatád op een 7 km. Een echte stad met een 12.000 inwoners waar u alle gemakken kunt vinden die een grote stad heeft te bieden. Niet alleen op winkelgebied (Tesco, Lidle e.d.), maar ook restaurants, cafeetjes, barretjes ed. om heerlijk te genieten. Daarvoor kunt u ook naar het zwembad met thermaal bad en strand. Ook in Csokonyavisonta (21 km) die mogelijkheden. Heerlijke omgeving om te ontspannen, vooral in de zomerdagen. Uiteraard ook alle medische voorzieningen in de buurt. Voor de golf liefhebbers is eht goed te weten dat de golfbaan van Hence op een 22 km ligt.

Prima woning op een leuk perceel dat uw Hongaarse Huis kan worden.