Bouwgrond in Poroszló, Heves, Hongarije

€4.283 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image
Object nummer: 8412
Adres: Poroszló, Heves, Hongarije
Categorie: Tisza en Poesta
Soort: Grondstuk
Perceel: 1079 m2
Prijs: Ft1.499.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €4.283 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Mooi bouwperceel net buiten het centrum van Poroszló en nog op loopafstand van het Tiszameer.

Mooi perceel van een 1.079 m2 in een rustige straat. Op een paar honderd meter van het treinstation en op loopafstand van het meer. Er is een bouwvergunning.

Als u de foto’s volgt komt u de straat in vanaf het station, gaat langs het perceel en dan de straat weer uit.

Gas is al aanwezig op het perceel. Water en elektriciteit kunnen aangesloten worden. U kunt ook aansluiten op de riolering.

Poroszló ligt direct aan het Tisza meer, waar u kunt genieten van vele activiteiten zoals wandelen, fietsen, vissen, of zelfs een boottocht op het meer zelf. Ook gaat u hier heerlijk ontspannen aan de oevers van het meer.

Deze woning ligt aan de rand van het dorp en niet ver van het eco centrum. Dit centrum is een belevenis voor de echte natuurliefhebber. Hier vindt men informatie over alles dat in en rond het Tiszameer leeft. Maak een tocht over de rivier en zie de overvloed aan planten.

Het dorp is centraal gelegen in het Tisza gebied en u vindt hier vele restaurants, bars en winkels. De grotere toeristische stad Tiszafüred ligt op ongeveer 15 minuten en ook hier vindt u diverse winkels, banken, en restaurants. Hier zijn ook de Tesco en Lidl supermarkt voor al uw boodschappen.

De snelweg M3 is ongeveer 20 minuten, en daarna Budapest is 113 km verder.

De prachtige barok stad Eger ligt op ongeveer 35 minuten met de auto en biedt een grote cultuur als de basiliek en het prachtige kasteel.

Prima bouwperceel in een mooie omgeving.