Prima woning op een heerlijk breed perceel

€21.385 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7544
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 4366 m2
Huis: 70 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.950.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €21.385 (rate 325 Ft per €)
Property description:

Prima woning in een leuk dorp in het zuiden op een heerlijk breed perceel.

Het huis is een mooie stenen woning. Stabiel huis met een overdekte parkeer plaats, het huis, een garage en de stal.

De woning biedt u een hal/woonkamer, een mooie grote keuken met bijkeuken, 2 slaapkamers, een badkamer met toilet en nog een opbergkamer waar de trap naar de zolder is.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Gas kan eventueel vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan met een houtkachel verwarmd worden. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in het dorp Nemesdéd. In het dorpje Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.
In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Prima woning als vakantiehuis, maar ook om permanent te gaan wonen.