Woning in Orosztony, Zala, Hongarije

€19.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4319
Adres: Orosztony, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2192 m2
Huis: 58 m2
Materiaal: Steen en leem
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.270.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €19.000 (rate 330 Ft per €)
Property description:

Deze leuke (vroegere) boerenwoning vindt in een mooie rustige omgeving en op een 25 km van het Balaton meer.

E woning is in goede staat en u vindt hier beneden een woonkamer (14 m2), keuken/eetkamer van 15 m2, de douche en WC (4 m2) en een overdekt terras van een 10 m2. Op de verdieping een slaapkamer van 25 m2. In de tuin een opslagruimte/schuur van een 10 m2.

Voorzieningen als elektriciteit en leidingwater zijn aanwezig. Telefoon, Internet en TV kunnen geregeld worden. Aardgas is er al op het perceel en de woning wordt nu verwarmd met een mooi tegelkachel.

Op het perceel veel fruitbomen zodat u niet alleen uw eigen fruit eet, maar ook genoeg schaduw kunt vinden in de warme zomers. Perceel is lekker breed.

Het Westelijke deel van Hongarije is een mooi en natuurlijk landschap en als voordeel dat het niet moeilijk te bereiken is vanuit het Westelijke deel van Europa. Dit kunt u met een dagreis doen.
Deze woning gaat u vinden in het mooie bosrijk dorpje Orosztony. Hier vindt u alle rust om van uw vakantie te genieten. Wilt u wat meer drukte, dan gaat u naar Hévíz (30 kilometer) naar het thermaal meer, of naar de baden van Zalakoros. Voor het strandplezier en een bezoekje aan de grotere stad gaat u naar Keszthely wat u al op een 25 kilometer vindt.

De woning wordt gemeubileerd verkocht.

Prijs is in Euro.