Complete woning met veel ruimte voor een mooie prijs.

€44.306 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3270
Adres: Ózd, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 800 m2
Huis: 160 m2
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1974
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft15.950.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €44.306 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Woning met veel ruimte in een rustige straat van het stadje Ózd in Noord Hongarije.

Groot huis met wat bijgebouwen op een 800 m2 perceel. Huis heeft twee verdiepingen. Op de woonverdieping de woonkamer, twee slaapkamer, keuken en bijkeuken en een badkamer. Beneden de garage, 2 kamers, keuken en badkamer. Hier zou u prima een gastenverblijf van kunnen maken.

Elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. Er is een aansluiting op de riolering. Aansluiten telefoon en Internet is geen probleem. Voor de verwarming is er een CV installatie. Woning is voorzien van een camara systeem, een alarm installatie en de poort opent elektrisch.

De woning gaat u vinden in een doodlopende straat van de stad Ózd. Ózd is een stad met ruim 30.000 inwoners en alle gemakken van een grote stad zijn aanwezig. U kunt er terecht ij alle grotere winkelketens. Op een 15 km van Ózd ligt Szilvásvárad wat bekend is van de paarden. Op een kleine30 km de stad Eger wat u een heel gezellig centrum biedt. Voor de waterliefhebbers is er het meer van Arló wat op een 6 km van Ózd ligt.

Over het laten staan van de meubels kan gesproken worden.

Mooie woning voor een ruime vakantiewoning en zeker om permanent te gaan wonen.