Woning in Somogybükkösd, Somogy, Hongarije

€20.615 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7551
Adres: Somogybükkösd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2904 m2
Laatste renovatie: 2000
Huis: 95 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1974
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.700.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €20.615 (rate 325 Ft per €)
Property description:

Leuke woning in het zuidwesten op een 12 km van het meer van Gyékényes.

De woning komt u binnen via het overdekte terras. U komt dan binnen in de hal/woonkamer en vandaaruit kunt u naar de drie slaapkamers, de keuken met eetkamer en de badkamer met aparte WC.

Het perceel is 2.644 m2 mooi groot en u vindt er verder de zomerkeuken (kan een leuk gastenverblijf worden) , een schuur, garage, de vroegere stal en een kelder. In de tuin veel fruitbomen.

Het dak is in goede conditie en de woning stabiel. In 2000 is de woning gerenoveerd en zijn de keuken, eetkamer, douche en kamers aangepakt.

Elektra, water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt met de houtkachels verwarmd. Telefoon en internet kunnen aangesloten worden.

Woning staat in Somogybükkösd, niet ver van het centrum en de buren is het plaatselijke voetbalveld. Somogybükkösd is een dorpje in het zuidwesten. Is op maar 20 km van Kroatië. In het dorp een kleine supermarkt. Een grotere plaats in de buurt is Csurgó. Op een 12 km. Hier ook een thermaal bad. De grote stad is Nagykanizsa op een 20 km. Hier alle grote winkelketens, ziekenhuis, sportverenigingen, een gezellig centrum, restaurants etc. etc. Het Balatonmeer is op een 70 km. Leuk voor een dagje uit, maar dichterbij, op maar 12 km, is het meer van Gyékényes waar het heerlijk relaxen, zwemmen, varen en vissen is.
In de omgeving veel mogelijkheden om te wandelen, te mountainbiken en voor de liefhebbers de mogelijkheid om te jagen.

Leuke woning waar u al snel kunt wonen en gaat genieten van het Hongaarse leven.