Bouwgrond in Alsópáhok, Zala , Hongarije

€20.615 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4321
Adres: Alsópáhok, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Grondstuk
Perceel: 3562 m2
Huis: 20 m2
Prijs: Ft6.700.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €20.615 (rate 325 Ft per €)
Property description:

Bouwperceel met een fantastisch uitzicht op het Balaton meer en niet ver van Hévíz.

Het perceel is 3.562 m2 groot met een breedte van 30 meter. Mooi vlak perceel en u kunt hier 3% bebouwen. Het perceel kan direct op eigen naam gekocht worden.

Op het terrein staat nog een kleine wijnkelder van 20 m2 welke voorzien is van water en elektriciteit. Verder is er nog een houten schuurtje en een overdekte parkeerplaats. Op het terrein staat ongeveer 50 fruitbomen. U zou hier prima een caravan o.i.d. kunnen plaatsen.

Mooi perceel, gelegen op een hoek en niet ver van het Balaton en kis Balaton. U vindt dit perceel in het wijngebied, dus heerlijk rustig.
Op maar 5 kilometer van Keszthely en maar 2 kilometer Hévíz. Alsópáhok ligt naast Keszthely en Hévíz. Beide bekende plaatsen vanwege het Balaton meer, en het thermaal meer. Keszthely is dan ook nog een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d. Hévíz is bekend vanwege het beroemde kuuroord wat zomer en winter druk bezocht wordt door de kuurgasten.

Prima bouwperceel, niet ver van het Balaton meer en Hévíz en met een prachtig uitzicht.