Woning in Dióskál, Zala, Hongarije

€23.429 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4322
Adres: Dióskál, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1604 m2
Huis: 92 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1966
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €23.429 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Leuke woning in een dorpje op een 25 km van het Balaton meer. Mogelijkheid om1 ha extra te kopen..

Goede familie woning. Gebouwd in 1966 en u treft hier 3 kamers, de badkamer met toilet, de hal, een opslagruimte en terras. De woning is een echte boerderij en in de tuin dus nog wat stallen en schuren, een kelder en de waterput. Er is een garage. In de tuin diverse fruit bomen.

Het perceel is 1.604 m2 groot en direct aangrenzend is er nog een perceel van bijna 1 ha (9.924 m2) wat u voor een zeer redelijke prijs mee kunt kopen. Dit is (ook) gelegen in de bebouwde kom, dus kunt u direct op eigen naam kopen. Hiermee komt u in totaal op 11.528 m2. Mooi perceel om dieren te houden.

Elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. De woning wordt verwarmd met houtkachels. Telefoon en internet kunnen worden aangesloten.

De woning gaat u vinden in het dorpje Dióskál. Dióskál is op een 25 km van het Balaton en aan de westkant van het natuur gebied Kis Balaton. In het dorpje wonen een 500 inwoners en de wat grotere plaats is Keszthely of Zalakaros op een 15 km van hier. Mooie natuurlijke glooiende omgeving.

Woning met een groot perceel en diverse bijgebouwen.