Woning in Kács, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€48.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3271
Adres: Kács, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1120 m2
Huis: 80 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1920
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft15.840.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €48.000 (rate 330 Ft per €)
Property description:

Vanuit het huis loopt u simpel het Bükk nationale park in.

Huis is in traditionele stijl gebouwd en is in prima conditie. Terras is nieuw gebouwd. Huis is prima droog.

In de woning de hal, de woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. In de tuin nog de zomerkeuken welke als opslag in gebruik is. Onder woning nog een kelder. In de tuin diverse fruitbomen.

Voorzieningen als water en elektriciteit zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt verwarmd met hout kachels. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in het dorpje Kács in het noorden van Hongarije. In Kács wonen een 600 inwoners en in het dorp is er een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. De woning is heel mooi gelegen. Bijna aan het einde van het dorp en aan de rand van het Bükk nationale park. U loopt zo vanuit huis dit mooie natuurgebied in. Prima mogelijkheden om te hiken, te wandelen etc. Kács ligt op een 50 minuten rijden van de steden Eger en Miskloc. Beiden zeker een bezoek waard. De bereikbaarheid is prima. Op een 30 minuten van de stad Mezőkövesd welke direct aan de snelweg M3 ligt.

Prijs is in Euro.

Prima woning in het noorden. Uitstekend voor natuurliefhebbers.