Woning in Alsopahok, Zala , Hongarije

€263.057 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4323
Adres: Alsópáhok, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2114 m2
Laatste renovatie: 2019
Huis: 340 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1994
Slaapkamers: 7
Badkamers: 3
Prijs: Ft92.070.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €263.057 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Prachtig familie huis met mooi uitzicht en niet ver van het Balatonmeer.

Deze grote woning van maar liefst drie bewoonbare verdiepingen gaat u vinden in een rustige straat in het dorp Alsópáhok. Het biedt aan de achterkant vrij uitzicht.

De woning is in 2019 nog opgeknapt en verkeerd in prima staat. U kunt kopen inclusief alle meubels.

U vindt hier een ruimte van maar liefst 340m2 aan bebouwing met 10 kamers, 3 keukens, 3 badkamers, een mooi terras en een dubbele garage van 30 m2.

Onder in de woning een ruimte welke bestaat uit een woonkamer, 2 slaapkamers, keuken en badkamer. Hier ook de verwarmingsruimte en een wasruimte.

Op de eerste verdieping is er de hal, de woonkamer, drie slaapkamers, een eetkamer, keuken en bijkeuken, badkamer, apart toilet en een wintertuin en het terras.

Op de tweede verdieping dan nog een derde complete woonruimte bestaande uit de woonkamer, 2 slaapkamers, eetkamer/keuken en de badkamer.

Alle voorzieningen als water, stroom en gas zijn uiteraard aanwezig. De afwatering is aangesloten op de riolering. De woning wordt centraal (op gas) verwarmd door een CV en door vloerverwarming. Ook is er nog een mooie steenkachel. Aansluiten van internet en telefoon is geen probleem.

Deze woning gaat u vinden in een rustige straat van Alsópáhok en U zit hier niet ver van het Balaton meer. Op maar 5 kilometer van Keszthely en maar 2 kilometer Hévíz. Alsópáhok ligt naast Keszthely en Hévíz. Beide bekende plaatsen vanwege het Balaton meer, en het thermaal meer. Keszthely is dan ook nog een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d. Hévíz is bekend vanwege het beroemde kuuroord wat zomer en winter druk bezocht wordt door de kuurgasten.

Prima woning wanneer u zich permanent in Hongarije wilt vestigen en via verhuur nog wat te doen wilt hebben.