Woning in Marcali, Somogy, Hongarije

€29.143 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2270
Adres: Marcali, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1724 m2
Huis: 98 m2
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1968
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft10.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €29.143 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Leuk huis in een rustige straat in Marcali. Heeft een flinke inhoud.

Goede en stabiele woning waar u snel kunt gaan wonen Tot de woning horen een terras, de hal/woonkamer, 3 slaapkamers, een keuken met bijkeuken, een badkamer met toilet. Aan de woning is een zomerkeuken gebouwd zodat u zelfs een vierde slaapkamer kunt realiseren.

Het perceel is 1.724 m2 groot en daar vindt u nog een stal, schuur, de vroegere rookruimte, een put om de tuin water te geven en diverse fruitbomen zoals appel, noten en kersen. Het water vanuit de waterput is drinkbaar.

Alles bij elkaar best veel ruimte en u kunt hier snel wonen.

Elektriciteit , leidingwater en gas zijn aanwezig. De afwatering is aangesloten op de septic tank en de woning kan door de kachels verwarmd worden. Het aansluiten van telefoon en Internet is geen probleem.

De woning gaat u vinden in een rustige straat in de stad Marcali. In Marcali kunt u alle inkopen doen. Tesco, Little, Penny, Aldi alles is er te vinden. Ook een mooi zwembad waar het zeker in de zomer goed toeven is. Marcali is op maar 10 km van het Balaton meer en ook niet ver van Keszthely en Hévíz. Beiden op een 30 – 35 km. Uitstapjes naar het buitenland zijn van hieruit prima te doen. Kroatië op een 65 km, Slovenië 85 km en met een 125 km bent u in Oostenrijk.

Zeker de moeite waard om te komen kijken als  u zich in Hongarije gaat vestigen.