Woning in Kehidakustány, Zala, Hongarije

€86.364 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4326
Adres: Kehidakustány, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1000 m2
Laatste renovatie: 2019
Huis: 98 m2
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft28.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €86.364 (rate 330 Ft per €)
Property description:

Kortgeleden gerenoveerde woning in Kehidakustány. Prima als investering om te verhuren.

Keurige woning en tiptop in orde. Kortgeleden gerenoveerd en klaar om verhuurd te worden, of om uw (vakantie)woning te worden.

De woning biedt u een hal, woonkamer, drie slaapkamers, keuken en badkamer en toilet. Buiten nog een heerlijk overdekt terras en een overdekte parkeerplaats.

Voorzieningen als stroom, water en gas zijn aanwezig. De woning wordt centraal (op gas) verwarmd. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Telefoon en Internet kunnen probleemloos worden aangesloten.

De woning gaat u vinden bij Kehidakustány. Kehidakustány is een dorp aan de rand van het Balaton meer. Natuurlijk bekend om het zwemplezier en toerisme, maar deze streek is vooral ook bekend door de warme bronnen, waarvan het gebruik een geneeskundige effect heeft.

Het dorpje Kehidakustány biedt u vele mogelijkheden. In het dorp is er genoeg te doen aan ontspanning met vooral voor de kinderen een groot zwembad met binnen- en buiten banen en allerlei glijbanen. Uiteraard kunt u uit eten in een van de restaurants of drinkt u wat op een van de terrassen. Voor de inspanning kunt u een van de vele mooie wandel- en fiets routes volgen. Kortom, voor iedereen wat te doen. Zo gaat u winkelen in Zalacsány en naar Hévíz voor de thermaal baden en om gezellig uit te gaan. Op 18 kilometer ligt Keszthely voor een bezoek aan een heel gezellige Balaton stad (aan het meer) met een rijke historie of gaat u naar het Kis Balaton als u behoefte heeft aan een stiltegebied en natuur.

Deze woning gaat u vinden op ongeveer 1 km van het zwembad. Heerlijk rustig en alles dichtbij.

Prima (nieuwe) woning met mooie verhuurmogelijkheden.