Woning in Uppony, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€21.450 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3272
Adres: Uppony, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 2570 m2
Huis: 120 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1957
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft7.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €21.450 (rate 345 Ft per €)
Property description:

Bijzondere woning in een heel mooi deel van Noord Hongarije

Dit is een heel mooi gebied. Uppony zelf is een rustig dorp in het Bükk gebergte en ligt niet ver van het Lazberci meer en is onderdeel van veel wandelroutes. De woning heeft ook een bijzondere uitstraling en biedt u veel ruimte. In de woning een woonkamer, drie slaapkamers, keuken en 2 badkamers. De woning leent zicht ervoor om (toeristische) gasten te ontvangen.

Het perceel is met 2.570 m2 mooi groot en in de tuin een kelder, een grote schuur en wat bijgebouwen. Ook is er een werkplaats en daar 380V.

Aan voorzieningen zijn elektriciteit (230 en 380V), water en gas aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd met hout of gas. Ook is er een hout kachel. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

De woning staat in Uppony. Uppony is een netjes en geliefd dorpje in het noorden. Vriendelijk en rustig en er wonen ruim 300 inwoners. Het meer van Lazberci is niet ver en de wat groetere plaatsen in de buurt zijn Szilvásvárad (13 km) wat bekend is van de stoeterijen, Kazincbarcika met het strand op een 15 km, het nationale park en daar Lillafüred op een 20 km. De wat grotere plaatsen zijn Miskolc (20 km) en Eger (25 km). Hier kun u prima terecht voor het betere shoppen en in Eger is een bezoek aan het centrum en dan de basiliek en burcht zeker aan te bevelen.

Al met al een bijzonder huis in een bijzonder dorpje in een bijzondere omgeving.