Woning in Zalaszengrót, Zala, Hongarije

€37.879 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4250
Adres: Zalaszentgrót, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1247 m2
Laatste renovatie: 2014
Huis: 90 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1963
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft12.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €37.879 (rate 330 Ft per €)
Property description:

Instap klaar huis in een rustige straat van Zalaszengrót. Centrum op 1.200 meter.

De woning staat in een goede buurt van de plaats Zalaszengrót, met een 7.500 inwoners een stadje te noemen. In Zalaszengrót is een thermaal bad.

De woning komt u binnen via het terras. U komt binnen in de hal/woonkamer en van daaruit komt u in de twee slaapkamers, de keuken, de bijkeuken en de badkamer. Vanuit het terras kunt u ook naar de gesloten veranda en hier toegang tot een apart toilet. De badkamer is in 2014 vernieuwd, de tegelkachel in een van de twee slaapkamers is in 2010 vernieuwd.

Het perceel is 1.247 m2 groot en daar vindt u de zomerkeuken, garage, schuur en een overdekte opslag wat een mooi buitenterras kan worden. In de tuin diverse fruitbomen.

Voorzieningen als water, elektra en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met gas convectoren en de tegelkachel. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

De woning staat in een rustige buurt, op ruim een km afstand van het centrum van Zalaszengrót. Hier wonen ruim 7.500 inwoners en u kunt in het centrum alles vinden als de Coop, Penny, de bank en het postkantoor, dokter, apotheek, bushalte etc. etc.

In Zalaszengrót een thermaal bad en het zwemparadijs van Kehidakustány is al op een 15 km. Het thermaal meer van Hévíz is op een 25 km en een dagje naar het Balaton is prima te doen. Het meer is op een 30 km.

U kunt het kopen zoals het is, dus inclusief meubilair.

Leuke woning waar u snel kunt wonen in een prima omgeving.