Flinke woning op een perceel van 4.530 m2 met veel bijgebouwen.

€12.727 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7556
Adres: Porrogszentpál, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 4530 m2
Huis: 89 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1921
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft4.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €12.727 (rate 330 Ft per €)
Property description:

Op zoek naar rust en ruimte? Kijk eens naar deze grote woning op een perceel van 4.530 m2 met veel bijgebouwen.

Hier veel rust en vooral ook ruimte. De woning heeft een terras, de hal/woonkamer, 2 grotere en een kleine kamer welke de keuken kan worden en een badkamer. Onder de woning een kelder. Naast de woning veel bijgebouwen zoals de vroegere stal, schuren en opslag. Dit alles op een mooi breed perceel van maar liefst 4.530 m2 groot. In de tuin veel fruitbomen en vanuit de tuin loopt u zo het bos in.

U heeft hier wel wat werk aan. De woning moet verbouwd worden, maar dat is zeker nog wel de moeite voor dit stenen huis en voordeel is dat alle aansluitingen al aanwezig zijn.

Zo is er water en elektra. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning kan verwarmd worden met de tegelkachels. Telefoon en internet aansluiten is geen probleem.

Porrogszentpál is een dorpje van een 100 inwoners in het zuidwesten. Hier woont u in alle rust en ruimte van het Hongaarse platteland. Porrogszentpál ligt op een 10 km van Csurgó en daar vindt u alle mogelijkheden om uw inkopen te doen. Hier ook een thermaal bad. Voor wat toerisme gaat u naar het meer van Gyékényes waar het heerlijk relaxen, zwemmen, varen en vissen is. Dit op maar 12 km en dan hoeft u niet naar het Balatonmeer hoewel dat met een 70 voor een dagje uit prime te doen is.

De grote stad is Nagykanizsa op een 20 km. Hier alle grote winkelketens, ziekenhuis, sportverenigingen, een gezellig centrum, restaurants etc. etc.

In de omgeving veel mogelijkheden om te wandelen, te mountainbiken en voor de liefhebbers de mogelijkheid om te jagen.

Voor rust en ruimte, voor een goede prijs (en ook best wel wat werk) moet u hier eens kijken.