Woning in Borsfa, Zala, Hongarije

€24.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7558
Adres: Borsfa, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 3341 m2
Laatste renovatie: 2015
Huis: 59 m2
Materiaal: Steen en leem
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.920.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €24.000 (rate 330 Ft per €)
Property description:

Leuke vroegere boerenwoning waar u snel kunt wonen.

De woning was een authentieke vroegere boerenwoning. Klein, maar alles aanwezig. In 2015 is de woning voorzien van nieuwe ramen met luiken en nieuwe tegels in de hal. Electra en waterleiding zijn nog prima.

U komt de woning binnen in de hal en dan zijn er de woonkamer, slaapkamer, keuken en de badkamer. Naast de woning nog een opslagruimte en indien nodig kunt u die bij de woning trekken voor een extra slaapkamer.

De tuin is met een 3.341 m2 een mooie grootte. Vooral ook lekker breed. In de tuin een overdekt terras.

De woning is in goede staat, maar wat schilderen kan geen kwaad.

Aan voorzieningen zijn water, gas en elektra aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de septic tank. Voor de verwarming is er een gasconvector. Internet en telefoon aansluiting.

Borsfa is een plaats met ruim 700 inwoners in het zuidwesten van Hongarije. U zit hier op ruim 80 km van Oostenrijk, 15 km van Kroatië en 25 km van Slovenië. In Borsfa kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen. In de omgeving mogelijkheden om te vissen of te zwemmen in een meer (9 km). Ook voor jagers is dit een heel mooi gebied met veel mogelijkheden.

De grotere plaatsen in de omgeving zijn Letenye, Nagykanizsa en in Bázakerettye (4 km) een thermaal bad. Een dagje Balaton is prima te doen. In nog geen uurtje bent in bij de stad Keszthely.

Leuke, niet te grote woning wat een heerlijk Hongaars vakantieHuis kan zijn.

Prijs is in Euro.