Woning in Böhönye, Somogy , Hongarije

€43.611 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2271
Adres: Böhönye, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1278 m2
Huis: 110 m2
Materiaal: Steen en nog klein deel leem
Kelder: ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft15.700.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €43.611 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Goede woning in een rustig dorpje in een mooi gebied van Somogy.

De woning is goed op orde. U kunt hier direct gaan wonen. In de laatste jaren zijn het dak, de vensters, de elektriciteit, de verwarming, de badkamer, de keuken etc. vernieuwd. Huis is weer mooi op orde Is gebouwd van steen en er is nog een klein stukje leem.

In de woning een woonkamer en 2 grotere en een kleinere slaapkamer, de keuken, de badkamer, een aparte WC en de verwarmingsruimte. Naast de woning de vroegere stal en een schuur.

Perceel is 1.278 m2 groot en in de tuin nog een gebouw van een 60m2 wat prima een gastenruimte kan worden. Water, elektra en een badkamer zijn er al.

Er is elektra en water aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten en voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd met hout. Internet en telefoon zijn geen probleem.

Het (hoek) huis staat in een rustige straat van het dorp Böhönye. Een flink dorp / klein stad met een 2.500 inwoners en hier kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen, maar er is ook een dokterspost, apotheek, school en restaurant(s). In de omgeving flink wat bossen en een vis meer. De wat grotere plaatsen zijn Nagyatád en Marcali. Nagyatád is op een 20km. Een stad met een 12.000 inwoners waar u alle gemakken kunt vinden die een grote stad heeft te bieden. Niet alleen op winkelgebied (Tesco, Lidle e.d.), maar ook restaurants, cafeetjes, barretjes ed. om heerlijk te genieten. Daarvoor kunt u ook naar het zwembad met thermaal bad en strand. Heerlijk ontspannen in de zomerdagen. Uiteraard in Nagyatád ook alle medische voorzieningen. De andere grote stad is Kaposvár op een ruim 30 km.

Marcali is dit ook. Marcali is op een 20 km en is ook prima voor de boodschappen (Tesco) en om eens lekker uit eten te gaan. Als u van de thermaal baden houdt dan zit u hier niet verkeerd. Marcali, Nagyatád en Csurgó (35 km) hebben allen een mooi bad.

Böhönye Is niet alleen makkelijk te bereiken door de nieuwe weg vanaf Marcali, maar ook per bus. Vanuit Böhönye gaan er directe bussen naar de grotere plaatsen als Nagykanizsa, Kaposvár, Pécs, Marcali, etc

Dagje naar het Balaton meer is ook prima te doen. U kunt daar in een 45 minuten al zijn.

Goede woning huis in een groot dorp in een mooi gebied.