Woning in Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€71.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3274
Adres: Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 2379 m2
Huis: 200 m2
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft24.850.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €71.000 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Mooie in traditioneel stijl gebouwde tentdakwoning met een zwembad in het mooie noorden van Hongarije.

De woning is prima onderhouden en biedt u 2 etages. Op de bovenste etage vindt u een woonkamer, 2 ruime slaapkamers, de keuken, een badkamer met douche en toilet en een opslagruimte. Vanuit de huiskamer heeft u een schitterend uitzicht op het dorp en de heuvels. Vanuit de keuken kijkt u op de tuin en de boomgaard.

Beneden vindt u nog eens 2 slaapkamers, een badkamer met toilet en douche en 2 bergruimtes. De ramen van deze etage zijn allemaal voorzien van kunststof rolluiken en ijzeren sierrekken.

Fantastisch extra aan deze woning is het zwembad! Dit heerlijke bad is 6 bij 3 meter groot en 1,5 meter diep. Aangrenzend is een afgeschermd natuurstenen zonneterras. Vanaf het terras heeft u vrij uitzicht naar de boomgaard. De pomp, met zandfilter, van het zwembad staat in een pomphuisje direct naast het bad.

De mooie, netjes onderhouden tuin heeft (naast het zonneterras bij het zwembad) nog een ruim terras naast het huis en een overdekt terras onder een grote walnotenboom. Verder is er een vaste, natuurstenen barbecue/ goulash kookplaats.

In de tuin en de boomgaarde staan verschillende soorten fruit. Er zijn bramen, frambozen, aalbessen, druiven, appels, peren, 3 soorten pruimen, kersen, abrikozen en kweeperen. De boomgaard grenst aan het natuurgebied van het Bükk-gebergte, ideaal voor wandelaars, vogelaars en andere natuurliefhebbers.

Alle voorzieningen zijn aanwezig. Stroom, gas en water. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kunt u verwarmen op gas of hout. De kachels bevinden zich in een van de bergruimtes beneden in de woning. Internet en /of telefoon aansluiten is geen probleem.

Deze mooi woning gaat u vinden in het bergdorpje Csernely. In Csernely 2 kleine supermarktjes voor de dagelijkse boodschappen, een postkantoortje, een kroeg en een busverbinding naar bijvoorbeeld het op 6 km afstand gelegen Szilvásvárad met zijn wereldberoemde Szalajka watervallen, Lipizaner stoeterijen en de gezellige winkeltjes en diverse restaurants. Zomer en winter is het hier goed toeven op een van de vriendelijke terrasjes.

In de winter kunt u hier langlaufen en skiën. Meer wintersport mogelijkheden kunnen er in Bankut (20 km) zijn met de 8 pistes en diverse kabelbanen, maar ook in Slowakije in het Tatra gebergte, goed bereikbaar met de auto.

In het nabijgelegen dorp Arló is een mooi zwemmeer met water uit een ondergrondse thermische bron. Ook heerlijk voor de sportvisser. De constante temperatuur van het water is een weldaad voor de zwemmers, maar ook voor de in diepere delen levende vissen, die hierdoor recordafmetingen weten te halen. Het microklimaat rond het meertje is wereldwijd bekend door haar helende / genezende werking bij astmatische klachten en overige klachten aan de luchtwegen. Terwijl het thermische water een genezende uitwerking heeft op tal van huidaandoeningen.

De dichtstbijzijnde provinciestad is Ózd. (15 km). Andere stad in de omgeving is Eger (40 km) met de prachtige binnenstad, de burcht en de basiliek.

Deze riante woning is op dit moment prima geschikt voor de verhuur als vakantiewoning. In de afgelopen tien jaar is het als vakantiehuis zeer succesvol verhuurd (gemiddeld 7 weken per seizoen) in de zomer periodes .

Prima woning in het noorden. Heerlijk als vakantiewoning, mooi om te verhuren en uitstekend om permanent te gaan wonen.

De gehele inboedel is bij de verkoopprijs inbegrepen.

Prijs is in Euro.