Prima woning op ruim 1 ha eigen grond.

€29.702 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7559
Adres: Varászló, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 11258 m2
Laatste renovatie: 2010
Huis: 90 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft9.950.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €29.702 (rate 335 Ft per €)
Property description:

Prima woning, gelegen aan het einde van het dorp op ruim 1 ha eigen grond.

De woning is in goede conditie en u kunt hier snel wonen. Het is 90 m2 groot, gebouwd van steen en de laatste jaren opgeknapt. Het biedt u een woonkamer, 2 slaapkamers en een kleine slaapkamer, keuken en een ruime badkamer met bad, douche en toilet. Verder nog een kelder. Bij de woning hoort nog een apart gebouw en daar is de garage en de opslag.

Perceel is groot. Is ruim een hectare (11.258 m2) en u kunt hier prima wat dieren houden. Perceel is lang en heerlijk breed. Perceel ligt nog Binnen de bebouwde kom en kan direct op naam gekocht worden.

Alle voorzieningen als water, elektriciteit en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de septic tank. De woning wordt verwarmd met gasconvectoren en 2 hout kachels. Internet en/of telefoon is geen probleem. Woning en bijgebouwen zijn voorzien van een alarmsysteem.

Al met al leuke woning op een flink perceel aan het einde van het plaatsje Varászló. Heerlijk rustig dorp met nog geen 200 inwoners. In het dorp een kleine supermarkt. Varászló ligt midden in een leuke omgeving met mogelijkheden om te vissen en te jagen. Natuurlijk ook heerlijk om te wandelen. De wat grotere plaatsen in de buurt zijn Nagykanizsa en Marcali. Beide leuke steden waar u prima terecht kunt voor het doen van de grotere inkopen of uit te gaan. Dagje Balaton is prima te doen. Met een 40 – 50 km zit u al aan het water.

 Prima woning met een groot perceel voor een leuke prijs.