Netjes en gerenoveerd woning met best een speciaal uiterlijk.

€73.071 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4328
Adres: Kéthely, Somogy , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1848 m2
Laatste renovatie: 2009
Huis: 85 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1946
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft25.575.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €73.071 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Woning met best een speciaal uiterlijk, maar heel netjes en gerenoveerd!

De woning biedt u de hal, een woonkamer, keuken en bijkeuken, 3 slaapkamers en de badkamer. Het perceel is 1.848 m2 groot en in de tuin nog een garage, werkplaats/schuur en kelder. De tuin is goed onderhouden en hier diverse fruitbomen, een waterput en terras.

Alle voorzieningen zijn aanwezig. Elektriciteit, leidingwater en gas zijn aanwezig en er is een aansluiting op de riolering. Woning wordt verwarmt met gas convectoren. Aansluitingen op telefoon, Internet en Kabel TV zijn mogelijk.

Deze woning staat in het mooie westen van Hongarije. Is rustig gelegen aan een doodlopende weg. U woont hier op fietsafstand van het Balaton meer. Het is maar 6 kilometer naar Balatonmária, maar natuurlijk bezoekt u ook Keszthely (16 km) en het geneeskrachtige thermaal meer van Hévíz (21 km). Voor een thermaal bad gaat u naar Marcali. Dit is op maar 4 km afstand.

Hier koopt u een ietwat aparte, maar goede woning in een prima omgeving.

Prijs is in Euro.