Woning in Nemesdéd, Somogy Hongarije

€22.899 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7560
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 4456 m2
Laatste renovatie: 2019
Huis: 79 m2
Materiaal: Steen en nog klein deel leem
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €22.899 (rate 345 Ft per €)
Property description:

Leuke vroegere boerenwoning welke kort geleden gerenoveerd is.

De woning is in september 2019 gerenoveerd en wacht op een bewoner. Er is een nieuw dak op gekomen, de schoorstenen, de elektra- en waterleidingen zijn vernieuwd, er is een badkamer gemaakt en een ruimte voor de keuken. Overal tegels of laminaat op de vloer.

De woning biedt een woonkamer, keuken welke nog ingericht moet worden, twee slaapkamers en de badkamer met toilet.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Gas kan worden aangesloten uit de straat. Voor de afwatering is er de aansluiting op de septic tank. De woning kan met een houtkachel verwarmd worden. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in het rustige dorp Nemesdéd. In het dorpje Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.
In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Prima als nieuwe woning in een leuke omgeving.