Woning in Sand, Somogy, Hongarije

€12.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7564
Adres: Sand, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1152 m2
Huis: 65 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft4.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €12.000 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Opknapper met een mooi breed perceel, rustig gelegen in het mooie zuid westen van Hongarije.

De woning behoeft zeker heel wat werk, maar kan een leuke vakantie woning worden. In de woning nu de hal, 2 kamers, de keuken met bijkeuken en daar ook de trap naar de zolder en een douche en toilet. Alles is er wel, maar moet gerenoveerd worden.

Het perceel is 1.152 m2 en is mooi breed en dus niet zo heel diep. Geen buren direct ernaast en met deze grootte ook niet heel veel onderhoudswerk.

Water en stroom zijn aanwezig. De woning wordt nu nog verwarmd met kachels welke op hout gestookt worden. Voor de afwatering is er een septic tank. Telefoon en Internet kan worden aangesloten.

De woning staat in een rustige straat niet ver van het centrum in het dorpje Sand en hier een supermarkt (op 300 meter van de woning). Wekelijks is er een dokter in het dorp. De wat grotere plaatsen zijn Nagykanizsa waar u alle grote winkelketens gaat vinden en ook een gezellig centrum. Nagykanizsa is op een 15 km. Ook op 15 km vindt u Zalakaros waar zich een prima thermaal bad bevindt en een dagje Balaton is goed te doen. Met 45 km bent u aan het meer.

Woning met mogelijkheden in een mooi deel van (zuid westelijk) Hongarije.