Woning in Pirtó, Bacs-Kiskun, Hongarije

€59.995 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5090
Adres: Pirtó, Bács-Kiskun, Hongarije
Categorie: Centraal en Zuid Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1808 m2
Huis: 210 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft21.598.200 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €59.995 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Mooie grote en zeer complete woning aan de rand van het bos.

In het dorpje Pirtó, in centraal Hongarije gaat u deze gemoderniseerde woning vinden. Rustig gelegen een de rand van het dorp en grenzend aan het bos.

Grote woning met 120 m2 begane grond en 90 m2 verdieping. Op de begane grond treft u de woonkamer, de keuken en de trap naar de verdieping waar de twee slaapkamers en de (vernieuwde) badkamer is. Aan de woning grenst direct de garage.

Het perceel is 1.808 m2 groot en is geheel omheind. Er is een groot terras met wat bomen welke voor een heerlijke schaduw kunnen zorgen. In de tuin verdere nog een schuur / werkplaats.

De woning is een paar jaar geleden vernieuwd. Het is naar Duitse standaards gemaakt en is in prima staat.

Stroom, water en gas zijn aanwezig. De woning is voorbereid op centrale verwarming. Alleen de (gas)ketel moet nog geplaatst worden. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

Pirtó is een dorp van een kleine 1.000 inwoners in centraal Hongarije. Een plattelandsdorp met veel ruimte.
In het dorp kunt u de dagelijkse boodschappen doen en de wat grotere stad Kiskunhalas ligt al op een 6 km. Hier alle grotere winkelketens, ziekenhuis, school, een thermaal bad etc.

Mooi woning als vakantieverblijf, maar zeker ook prima om permanent te gaan wonen.

Huis wordt verkocht met alle meubilair.

Prijs is in Euro.