Woning in Pat, Zala, Hongarije

€54.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7567
Adres: Pat, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1070 m2
Laatste renovatie: 2003
Huis: 130 m2
Kelder: ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft18.629.750 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €54.000 (rate 345 Ft per €)
Property description:

Volledig vernieuwde vroegere Hongaarse boerderij in een rustig dorpje in het zuidwesten.

De woning was een typische Hongaarse boerenwoning en is in 2003 geheel gerenoveerd. Nieuw dak, nieuwe water- en elektraleidingen, nieuwe keuken, badkamer etc. Huis is in daarna goed bijgehouden en nog steeds in prima conditie.

Het biedt u twee verdiepingen met op de begane vloer de woonkamer, de keuken, een slaapkamer, een badkamer (douche met toilet). Op de verdieping de overloop en nog eens 2 slaapkamers.

Perceel is 1.070 m2 en het is een hoekperceel. Aan twee kanten een rustige straat. In de tuin nog een kelder en een schuur.

Water en stroom zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Voor de verwarming zijn er de hout- en elektra kachels. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

Het dorpje Pat vindt u iets ten oosten van Nagykanizsa. In het dorp zelf kunt u de dagelijkse boodschappen doen maar in Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis. Op een 12 km van Pat vindt u Zalakaros.

Woning is al geheel gemoderniseerd en u kunt hier meteen wonen. U koopt het inclusief het meubilair.

Prijs is in Euro.