Woning in Pat, Zala, Hongarije

€79.900 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7568
Adres: Pat, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 8564 m2
Laatste renovatie: 2012
Huis: 135 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Prijs: Ft27.965.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €79.900 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Gerenoveerde Hongaarse boerderij met een studio en een appartement op een heerlijke plek in het zuidwesten.

De woning was een typische Hongaarse boerenwoning en is gedurende de jaren 2002 tot 2013 stap-voor-stap gerenoveerd, in de huidige staat gebracht en nog steeds in prima conditie.

Het “hoofd huis” biedt u het terras, een woonkamer, de slaapkamer, keuken en douche/WC. Hiernaast een studio met een kamer en douche/WC wat prima kan zijn voor B&B gasten en dan ook nog eens appartement met een (woon)kamer met open keuken, slaapkamer en douche/WC. Prima voor familie en vrienden, maar ook leuk om er wat bij te doen terwijl u toch van uw Hongaarse rust kunt genieten. Naast de woning is dan nog een grote schuur voor garage, werkplaats, opslag en dergelijke. Deels daaronder is er ook een kelder.

Het perceel is een dubbel perceel. Is 4.246 + 4.318 =- 8.564 m2 groot en heerlijk breed. In de tuin diverse bomen en waterput.

Water en stroom zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Voor de verwarming is er nu een houtkachel, maar de voorbereidingen (ook in de studio en het appartement) zijn getroffen voor een centrale verwarming. Wel moet dan nog de CV (op hout) aangekocht en aangesloten gaan worden. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

Het dorpje Pat vindt u iets ten oosten van Nagykanizsa. In het dorp zelf kunt u de dagelijkse boodschappen doen maar in Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis. Op een 12 km van Pat vindt u Zalakaros.

U gaat de woning kopen zoals het is. Inclusief alle meubilair en (nagenoeg) alle gereedschappen.

Hier kunt u snel wonen en mogelijkheden genoeg om toch nog wat te doen te hebben.

Prijs is in Euro.