Misschien wat klein, maar heel compleet en voor een mooie prijs

€10.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3277
Adres: Csokvaomány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 700 m2
Laatste renovatie: 2018
Huis: 68 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft3.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €10.000 (rate 340 Ft per €)
Property description:

Misschien een wat kleine woning, maar heel compleet en voor een mooie prijs. U kunt hier direct wonen.

Alles niet groot, maar hier koopt u voor een mooie prijs uw Hongaarse Huis. De woning is een 2 jaar terug nog gerenoveerd, maar wordt voor de huidige familie te klein.

U komt de woning binnen in de hal en daarachter is de keuken. Er is verder een woonkamer en een slaapkamer. Ook een best fraaie badkamer. onder de woning nog een kelder. Er zijn geen bijgebouwen, maar er is een mogelijkheid om de (vervallen) garage van de buren te kopen.

Het perceel is met een 700 m2 niet heel groot, maar dat heeft ook weer het voordeel van weinig onderhoud.

Elektriciteit (is geheel vernieuwd) en water (ook nieuwe leidingen) is aanwezig en gas is op het perceel aanwezig, (nog) niet in de woning. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning met de houtkachel verwarmd.

Het huis is gelegen in het kleine bergdorpje Csokvaomány. Csokvaomány ligt dicht bij de nationale parken van Bükk en de Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en een drietal winkels.
De grote stad Ózd (20 km) is in de buurt en hier gaat u heen voor de grote winkels en supermarkten. Via weg 25 is het dan nog maar een 30 km naar de grens met Slowakije.

Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen en prachtig voor de liefhebbers van wandelen en excursies.

De prachtige barokke stad Eger is ongeveer 45 minuten met de auto en biedt ook alle faciliteiten. In deze prachtige stad niet alleen alle grote winkels, maar het centrum zelf is zeker een bezoek waard om de prachtige basiliek en het kasteel te zien. Loop ook eens door de smalle steegjes in het binnenste deel van Eger in de buurt van het kasteel waar u vele cafés en traditionele lokale winkels kunt vinden. Naast de historische bezienswaardigheden en zijn thermale baden is Eger natuurlijk beroemd om zijn wijnen.

Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap bekijken en steden te bezoeken.

Woning waar voor niet heel veel geld uw Hongaarse Huis van kunt maken.