Groot huis met een prachtig uitzicht op het Bükk gebergte.

€14.559 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3279
Adres: Lénárddaróc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1500 m2
Huis: 150 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1965
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft4.950.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €14.559 (rate 340 Ft per €)
Property description:

Groot huis met een prachtig uitzicht op het Bükk gebergte.

De woning bestaat uit twee verdieping en de eerste verdieping is de woonverdieping. Hier de hal waar u binnenkomt, dan de woonkamer, twee slaapkamers , de badkamer en een opbergruimte. Beneden is er de keuken en bijkeuken, een (slaap)kamer en de badkamer. Jammer is dat er boven geen badkamer en keuken is, maar in een van de kamers kunt u een keuken maken en dan de opbergruimte veranderen in een badkamer. Beneden heeft u dan nog een mooie gastenruimte.

In de tuin diverse fruitbomen, wat bijgebouwen en een goede wijnkelder.

Elektriciteit en gas zijn aanwezig en water komt uit de eigen bron. De verwarming is geregeld door middel van een gas convectoren. De afwatering is aangesloten op de riolering. Uiteraard kunnen Internet en telefoon worden aangesloten.

Bijzonder aan de woning is de locatie. Staat wat verder van de straat zodat het rustig gelegen is met aan de overkant een prachtig uitzicht op het Bükk gebergte. De woning staat in het dorpje Lenarddaroc. Lenarddaroc is een dorpje aan de voet van het Bükk gebergte, op ongeveer een kwartier van (het toeristische) Szilvásvárad met zijn mooie natuur, leuke eettentjes, treintje en waterval en op ongeveer een half uur van het toeristische Eger met mooie burcht en kerk, een gezellig centrum, grote supermarkten en bouwmarkt.

In het dorp zelf kunt u terecht voor de kleine boodschappen in het plaatselijke supermarktje. Voor het uitgebreid winkelen gaat u naar Ózd (kwartiertje verderop) of natuurlijk naar Eger. In het gebergte kunt u natuurlijk prachtige wandelingen maken, maar ook wordt hier geskied op de pistes van Bánkút ( www.bankut.hu )

Hier vindt u een ruime woning in het noorden van Hongarije met een prachtig uitzicht.