Mooi groot huis op 5.691 m2 op maar een 20 min van het Balaton.

€88.235 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4335
Adres: Tilaj, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 5691 m2
Laatste renovatie: 2002
Huis: 230 m2
Materiaal: Steen en leem
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 7
Badkamers: 4
Prijs: Ft30.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €88.235 (rate 340 Ft per €)
Property description:

Mooi groot huis op een perceel van maar liefst 5.691 m2 in een heel liefelijk dorpje. Dit alles op maar een 20 minuten van het Balaton.

Best wel een flinke woning met 7 slaapkamers en 4 badkamers. Het huis heeft twee verdiepingen en op de begane vloer een appartement van 30 m3 met een woonkamer, keuken, bijkeuken/ketelhuis, slaapkamer, een badkamer en het aparte toilet. Daar ook een tweede appartement van een 30 m2 met een slaapkamer, keuken, badkamer, apart toilet en het terras. Op de verdieping een 5 tal slaapkamers, twee badkamers en een apart toilet. Heel veel ruimte.

Het perceel is 5.691 m2 groot en met een breedte van 75 meter een heerlijke tuin met veel bomen. In de tuin nog een schuur en een waterput.

Water, elektriciteit en gas zijn aangesloten. De woning wordt centraal (op gas) verwarmd met in enkele kamers zelfs vloerverwarming. Voor de afwatering is er een septic tank. Telefoon en internet aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in Tilaj, een schilderachtig dorpje in de provincie Zala. Er wonen maar 200 inwoners in een vallei tussen de heuvels. Tilaj is gelegen op maar 10 minuten van Kehidakustány, op 15 minuten van Hévíz en 20 minuten van het Balaton meer.

Kehidakustány met het mooie zwemparadijs is op een 10 minuten. Met een 15 minuten bent u al in Hévíz. Het hart van de stad Hévíz is het thermaal meer dat enkele tienduizend jaren geleden hier ontstond en veel wordt gebruikt vanwege het geneeskundige effect van het water. De watertemperaturen in het thermaal meer variëren van circa 28°C-38°C in de zomer, tot ongeveer 24°C-25°C in de winter. Op deze manier kan er het hele jaar door buiten in het meer gebaad worden en daar maken vele toeristen gebruik van waardoor Hévíz een bekend kuuroord is met hotels, ziekenhuizen en behandelcentra. Het gehele jaar door vindt u hier een gezellige drukte.

Ook de stad Keszthely is de moeite waard. U bent er al in een 20 minuten. Keszthely biedt u alle grotere winkelketens als de Tesco, de Lidl, de Penny, de Obi, Euronics, Jysk etc.etc. Hier kunt u alles kopen. Ook is er een heel gezellig centrum en het kasteel en natuurlijk het Balaton meer zijn zeker een bezoek waard. Keszthely is een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d.

Een huis met veel mogelijkheden in een heerlijke omgeving waar u heerlijk kunt relaxen.