Woning of perceel in Alsopahok, Zala , Hongarije

€18.857 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4337
Adres: Alsópáhok, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 3562 m2
Huis: 50 m2
Materiaal: Leem en steen
Kelder: ja
Bouwjaar: 1935
Prijs: Ft6.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €18.857 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Leuk perceel in het wijngebied bij Alsópáhok. Prachtig uitzicht en niet ver van Hévíz en het Balaton.

Dit koopt u voor het uitzicht en het mooie perceel van maar liefst 3.436 m2 en maar liefst 20 meter breed. Op het perceel veel wijnranken en fruitbomen.

De bebouwing is een wijnkelder maar u kunt hier uitbouwen. U kunt hier 3% bebouwen.

Aan voorzieningen zijn water en stroom aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op riolering. Aansluiten van internet en telefoon is geen probleem.

Dit perceel gaat u vinden in het mooie wijngebied nabij Alsópáhok en U zit hier niet ver van het Balaton meer. Op maar 7 kilometer van Keszthely en maar 3 kilometer Hévíz. Alsópáhok ligt naast Keszthely en Hévíz. Beide bekende plaatsen vanwege het Balaton meer, en het thermaal meer. Keszthely is dan ook nog een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d. Hévíz is bekend vanwege het beroemde kuuroord wat zomer en winter druk bezocht wordt door de kuurgasten. Ook niet ver van het natuurgebied Kis-Balaton waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Leuke plek om uw vakantiewoning te realiseren.