Mooie zomerwoning met uitzicht op het Balatonmeer.

€62.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4339
Adres: Cserszegtomaj , Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1205 m2
Laatste renovatie: 2019
Huis: 60 m2
Materiaal: Hout
Kelder: ja
Bouwjaar: 1977
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft22.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €62.500 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Mooie zomerwoning in een heerlijke omgeving EN met uitzicht op het Balatonmeer.

Als u er van houdt uw vakantie door te brengen in een omgeving met veel rust en ruimte en toch wat te doen in de buurt, dan moet u eens komen kijken bij deze houten zomerwoning.

De woning is netjes op orde. Was gebouwd in 1977, maar in 2019 nog opgeknapt.

De woning biedt u een woonkamer, twee slaapkamers, een keuken(tje), de badkamer met douche en toilet en uiteraard het terras waar u heerlijk kunt zitten en een mooi uitzicht heeft. Onder de woning een kelder (20 m2) voor de opslag van de wijn en groente en fruit.

Het perceel is 1.205 m2 groot en grenst aan een bos. Op het perceel veel fruitbomen, wat wijnranken, aardbeien en bramenstruiken. Als u wilt bij- of uitbouwen is het goed om te weten dat u hier 20% van de m2’s mag bebouwen.

Water en elektriciteit zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Voor de wat koudere avonden is er een electrische radiator. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

De woning staat aan de rand van Cserszegtomaj. Cserszegtomaj is een (heel groot in oppervlakte) dorp in Zala. Cserszegtomaj telt bijna 3.000 inwoners. Cserszegtomaj ligt vlakbij Keszthely en Hévíz. Beide bekende plaatsen vanwege het Balaton meer en het thermaal bad. Keszthely is dan ook nog een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d. Hévíz is bekend vanwege het beroemde kuuroord wat zomer en winter druk bezocht wordt door de kuurgasten.

Heerlijk (zomer)huis om uw vakanties door te brengen.