Prachtige woning in het wijngebied bij Rezi. Schitterend uitzicht

€99.714 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4340
Adres: Rezi, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2045 m2
Laatste renovatie: 2019
Huis: 118 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1996
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft34.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €99.714 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Prachtige woning in het wijngebied bij Rezi. Schitterend uitzicht.

Deze woning gaat u vinden aan de rand van het wijngebied in Rezi. Is niet meer geregistreerd als wijnhuis, dus als buitenlander kunt u het direct op naam kopen en als woning gebruiken. woonhuis is in uitstekende staat. Is in 2019 nog opgeknapt. U gaat dit object vinden in een prachtige omgeving. Niet ver van Cserszegtomaj, Hévíz en natuurlijk Keszthely.

Het huis biedt u drie etages. Onderin de kelder met een keuken-eetkamer, dan een kamer, opslagruimte, de wijnkelder en werkruimte. Op de eerste verdieping een woonkamer, keuken met bijkeuken, twee slaapkamers, badkamer en natuurlijk een terras. De bovenste verdieping heeft ook weer een mooi balkon en u kunt hier desgewenst nog (slaap)kamers realiseren.

Het 2.045 m2 grootte perceel heeft een boomgaard en groenentuin en biedt een heerlijke privacy.

Elektriciteit en water zijn beschikbaar. De verwarming is geregeld door middel van de centrale houtkachel. Voor de afwatering is er een septic tank. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

Rezi is een flink dorp met ruim 1.000 inwoners. Veel toeristische mogelijkheden in de buurt met de stad Keszthely (mooi kasteelmuseum en natuurlijk het Balaton meer) op een 6 km, Hévíz met het gezellige centrum en het thermaal meer op een 7 km en het waterparadijs van Kehidakustány op een 8 km. Genoeg te doen.

Prachtig woning in een heel mooi gebied met veel uitzichten. Aanrader om te gaan bekijken!!