Woning in Nekezseny, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€32.206 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3281
Adres: Nekézseny, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 2000 m2
Huis: 100 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1968
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft10.950.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €32.206 (rate 340 Ft per €)
Property description:

Grote ruime woning met geen directe buren in een leuk bergdorp in het noorden.

Dit is best een grote woning. Bestaat uit twee verdiepingen met onderin een kamer, keuken en bijkeuken. Op de eerste verdieping dan de hal, de woonkamer, 2 slaapkamers, de badkamer en een opslag. In de kamers mooie originele houten vloeren.

Perceel is mooi rustig gelegen zonder directe buren. Mooi groot perceel van een 2.200 m2.In de tuin diverse fruitbomen en ook nog een wijn kelder.

Voorzieningen als elektriciteit (ook 380V), gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal met gasconvectors of de houtkachel. Internet en telefoon kan worden aangesloten.

Het plaatsje Nekézsny ligt in het noordelijk berggebied. Er wonen een 900 inwoners en de grotere dorpen/steden zijn Szilvásvárad (bekend door de paarden) op een 8 km, Lillafüred bekend van de grotten op een 16 kilometer en de echte grote stad Miskolc op een 17 kilometer. Alles in de directe omgeving en er is veel te doen. U kunt heerlijk wandelen of mountainbiken en ook op toeristisch gebied is het hier prima.

Grote ruime woning op een mooie locatie.