Woning in Sata, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€17.500 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3282
Adres: Sata, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1500 m2
Huis: 150 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1993
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft5.950.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.500 (rate 340 Ft per €)
Property description:

Best een grote woning met veel ruimte in het noorden van het Bükk gebergte voor een prima prijs!

De woning biedt u twee woonlagen. De woon verdieping heeft een woonkamer, keuken met bijkeuken en een badkamer en op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers en een badkamer. Beiden bieden een balkon. Onder de woning is er nog de garage.

Aan voorzieningen zijn elektra en water aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan centraal (op hout) verwarmd worden. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

De woning aan het einde van een rustige straat in het dorpje Sáta. Sáta is een plaats van een ruim 1.300 inwoners en u kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen. De wat grotere stad is Ózd waar u in 20 minuten heen rijdt.

Het nationaal park Bükk op 20 minuten. Prima omgeving om te wandelen, voor het mountainbiken en hiking, of gewoon lekker van de natuur te genieten. Daar ligt ook Bánkút en daar ook een skigebied. Voor nog meer skiplezier is Slowakije niet ver weg en op een 2 uur rijden kunt u daar al prima skiën.

In nog geen uur rijdt u naar de stad Eger met een gezellig centrum en de burcht en Basiliek zijn zeker een bezoek waard. De andere kant op ligt de stad Miskolc en dat is ook met een uurtje te rijden.

Grote woning met veel ruimte voor een prima prijs!!