Woning in Bókaháza, Zala, Hongarije

€47.571 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4341
Adres: Bókaháza, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 551 m2
Laatste renovatie: 2019
Huis: 70 m2
Materiaal: Steen
Kelder: ja
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft16.650.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €47.571 (rate 350 Ft per €)
Property description:

orig jaar gerenoveerde woning, dus in prima staat aan de rand van een net en romantisch dorp.

De woning is prima in orde en biedt u nu een woonkamer, 2 slaapkamers, keuken met bijkeuken, badkamer, toilet en natuurlijk het terras.

De tuin is met 551 m2 niet heel groot, dus met het voordeel van weinig onderhoud, maar wel zonnig, leuk ingericht en u kunt hier heerlijk relaxen. In de tuin nog een schuurtje en een kelder.

In de woning zijn de elektriciteit, water en gas aangesloten. De woning wordt centraal verwarmd met een gas ketel of een houtkachel. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Telefoon en Internet aansluitingen zijn geen probleem.

Bókaháza is een echt Hongaars dorp. Mooi rustig en in een leuke omgeving. In de directe omgeving vindt u het thermaal bad van Kehidakustány (http://www.kehidatermal.hu/?lang=en&page=) en u komt makkelijk naar de geneeskrachtige baden van Hévíz (10 kilometer). Ook het Balaton meer is niet ver. Op maar 14 kilometer zit u midden in het toerisme van Keszthely. Daar alle grote winkelketens, het kasteel is zeker een moeite waard en natuurlijk ook het gezellige centrum.

Kortgeleden gerenoveerde woning welke uw Hongaars Huis kan worden.