Woning in Kaposkeresztúr, Somogy, Hongarije

€9.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2301
Adres: Kaposkeresztúr, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1605 m2
Huis: 60 m2
Materiaal: Steen en leem
Bouwjaar: 1950
Slaapkamers: 1
Prijs: Ft3.150.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €9.000 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Echte uitdaging voor een doe-het-zelver in een heel mooi deel van Hongarije.

Deze woning staat aan een rustige weg in het dorpje Kaposkeresztúr Er moet best wel wat aan gebeuren. In de woning nu een woonkamer, keuken en slaapkamer. Een badkamer is er (nog) niet, maar voor de handige doe-het-zelver is er een stukje aanbouw te maken en dan daar een mooie badkamer te realiseren.

Er moet veel gedaan worden, maar het is daarvoor ook goed om te weten dat onze makelaar u kan helpen met een team bouwvakkers.

Het perceel is 1.605 m2 groot en best wel land. De grondstukken aan de linker en rechterkant zijn ook te koop.

Aan voorzieningen zijn stroom, water en gas aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt met de houtkachel verwarmd. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

Kaposkeresztúr is een klein dorpje in de provincie Somogy. Er wonen nog geen 400 inwoners. In het dorp is er een winkeltjes voor de dagelijkse boodschappen. Kaposkeresztúr ligt in een heel groen omgeving met glooiend landschap.
Kaposvár is de grote stad en tevens de provinciehoofdstand van Somogy. Kaposvár ligt al; op een 15 km en daar treft u alles wat u van een grote stad kunt verwachten. Hier alle grote winkelketens, scholen, ziekenhuis, de markt, sportfaciliteiten etc. In Kaposvár ook een gezellig centrum. Op een 35 km van Kaposkeresztúr ligt Igal bekend van de vele baden en een dagje Balaton is goed te doen. In nog een uurtje bent u in het gezellige Balatonlelle.

Huis voor niet te veel geld, maar wel aardig wat werk.