Woning in Miháld, Zala, Hongarije

€115.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7583
Adres: Miháld, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 4500 m2
Huis: 290 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 6
Badkamers: 3
Prijs: Ft40.250.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €115.000 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Jachthuis zonder buren, met 4500m2 grond en bijgebouwen

Het huis is 290m2, het is gebouwd van steen. Het is gelegen nabij geasfalteerde straat tussen bossen.

Het huis bestaat uit 2 verdiepingen met 3 appartementen.
Op de begane grond is er een terras met mogelijkheid tot koken, trappenhuis en een appartement met 2 kamers, een grote woonkamer met tegelkachel en Amerikaanse keuken en een badkamer met douche, bad en toilet.
Op de eerste verdieping bevinden zich twee appartementen. Elk appartement heeft een balkon, een grote woon / slaapkamer met open keuken en een badkamer met toilet.

De eigenaar is begonnen met de renovatie van het huis. Vernieuwd zijn:
- het hele dak,
- elektriciteit en water,
- centrale verwarming op gas met radiatoren (gastank staat in de tuin)
- badkamers,
- de kamer en woonkamer,
- etc.

Bij het huis hoort een omheind perceel van 4.500m2 met veel privéruimte. Op het perceel is er een open haard voor grill, waterput, carports en opslag.

Het is mogelijk om ca. 1 ha aangrenzend land erbij te krijgen. U kunt het gratis gebruiken, u hoeft het alleen maar te onderhouden.

U vindt dit huis vlakbij het dorp genaamd Miháld. Is gelegen op 2 km van het huis in het dorp. Miháld is een dorp met bijna 1.000 inwoners. Gelegen ten oosten van Nagykanizsa. In het dorp kun je gemakkelijk de dagelijkse boodschappen doen en verder vind je in Nagykanizsa (ongeveer 20 km) alle grote ketens voor het beter winkelen. In Nagykanizsa een leuk centrum, diverse scholen en een ziekenhuis. In de zomer is het goed vertoeven bij het zwembad en als je naar een thermaal bad wilt, is het bad van Zalakaros op 12 km. Prachtig heuvellandschap in de omgeving. Kroatië ligt op 55 km, Slovenië 60 km en Oostenrijk 125 km.

Het object is prima geschikt als een B&B en zeker in combinatie met het geven van lessen als schilderen, ontspanning, maar ook marketing etc. Zeker ook geschikt om paarden te houden. Alles in de rust en ruimte van Hongarije.

Prijs is in Euro