Woning in Nemesdéd, Somogy Hongarije

€20.714 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7585
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 888 m2
Laatste renovatie: 2015
Huis: 98 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.250.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €20.714 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Mooie stevige woning voor een prima prijs in een leuk dorp.

Klinkt goed en dat is het ook wel. Woning is zeker goed op orde. In 2015 nog voorzien van een nieuwe badkamer en toilet. U komt de woning binnen via de hal en gaat dan naar de gang van waar de woonkamer en de twee slaapkamers te bereiken zijn. Terug naar de hal en dan vandaaruit naar de keuken met bijkeuken, de badkamer en het aparte toilet. Verder is er inpandig nog een opslagruimte. Voor de woning nog een lekker overdekt terras. Achter de woning nog enkele bijgebouwen.

De tuin is met een 888 m2 niet heel groot, maar heeft dan wel weer het voordeel van weinig onderhoud terwijl u toch heerlijk buiten kunt zijn.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Gas is aanwezig op het perceel, maar moet nog naar de woning worden gebracht. Voor de afwatering is er de aansluiting op de septic tank. De woning wordt met houtkachels verwarmd. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in het rustige dorp Nemesdéd. In het dorpje Nemesdéd wonen een 750 inwoners waaronder enkel buitenlanders. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.
In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Goede woning voor niet teveel geld in een leuke omgeving.