Prima woning bij de Drava,. Hier kunt u snel wonen.

€17.857 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2502
Adres: Bolhó, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1900 m2
Huis: 110 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1978
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.250.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.857 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Prima woning in het zuiden van Hongarije bij de Drava waar u snel kunt wonen.

De woning is goed op orde en heeft een goede indeling. Het biedt u de centrale (woon) kamer en alle andere ruimten komen daarop uit. Er is dus de woonkamer, 2 slaapkamers, de keuken en de badkamer. Achter de woning nog wat bijgebouwen waaronder de werkplaats en de garage.

Het perceel is 1.900 m2 groot en netjes onderhouden.

Elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd door middel van gas convectoren. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

Bolhó is een dorpje van nog geen 1.000 inwoners in het zuiden van Hongarije. Is niet zo heel ver van de Kroatische grens en de grote steden in de buurt zijn Barcs en Szigetvár. Hier alle mogelijkheden om wat groter in te kopen en eens naar een restaurant, terras of het zwembad te gaan. Bolhó ligt niet ver van de Drava en daar prima mogelijkheden om te vissen. In de omgeving van Bolhó wonen diverse buitenlanders.

Het meubilair kunt u samen met de woning kopen.

Deze woning staat naast ID 2504 en voor een mooie prijs koopt u dus twee woningen. Leuk voor de verhuur!

Prima huis in een mooi gebied.