Mooie stenen woning met veel ruimte in goede staat.

€25.286 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7587
Adres: Berzence, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2281 m2
Huis: 180 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1991
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Prijs: Ft8.850.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €25.286 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Mooie stenen woning met veel ruimte in goede staat.

De woning is 180m2 groot, verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane vloer (110 m2) komt u de woning binnen in de hal en dan loopt u door naar de keuken, de drie slaapkamers, de badkamer en de aparte WC, De verdieping is 70 m2 en daar kunt u uw eigen plannen nog invullen. Het moet nog afgebouwd worden en er is ruimte voor de hal /woonkamer, 2 slaapkamers en de badkamer. U kunt nog een keuken plaatsen en er een apart gastenverblijf aan hebben.

Het perceel is 2.281 m2 groot en daar vindt u nog de garage, een kelder, een schuur en de waterput.

Voorzieningen als water, elektriciteit en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd met een hout gestookte ketel. Aansluiten van telefoon en Internet is geen probleem.

Berzence is met een 2.700 inwoners niet klein te noemen en u kunt hier prima terecht voor de dagelijkse boodschappen. Dorp is rustig gelegen met veel bos in de heuvelachtige omgeving. De grotere stad is Nagyatád op een 17 km. Een echte stad met een 12.000 inwoners waar u alle gemakken kunt vinden die een grote stad heeft te bieden. Niet alleen op winkelgebied (Tesco, Lidle e.d.), maar ook restaurants, cafeetjes, barretjes ed. om heerlijk te genieten. Daarvoor kunt u ook naar het zwembad met thermaal bad en strand. Ook in Csokonyavisonta die mogelijkheden. Heerlijke omgeving om te ontspannen, vooral in de zomerdagen. Uiteraard ook alle medische voorzieningen in de buurt.

Woning met veel ruimte en mogelijkheden om hier (semi) permanent te gaan wonen.