Dit huis biedt u absolute privacy. Wonen in de middle-of-nowhere.

€65.714 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7588
Adres: Galambok, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 4050 m2
Huis: 220 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft23.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €65.714 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Dit huis biedt u absolute privacy. Wonen in de middle-of-nowhere.

Hier gaat u wonen zonder dat u in honderden meters buren tegenkomt. De woning staat ver buiten de bebouwde kom van de plaats Galambok en u woont hier alleen. Is bereikbaar via een zandweg van een 200 meter afstand van de doorgaande weg.

De woning is twee verdiepingen van ongeveer 110 m2. Op de begane vloer komt u via het terras binnen in de hal en dan heeft u toegang naar de woonkamer, drie slaapkamers, de keuken met bijkeuken. Een badkamer met toilet en een douche met toilet. De verdieping moet nog afgemaakt worden. Deze ruimte is vanuit de hal te bereiken en hier zijn een overloop / woonkamer / keuken, 3 slaapkamers en een douche met toilet gepland.

Onder de woning bevindt zich een kelder van een 50 m2.

Het geheel staat op een perceel van 4.050 m2 en daar vindt u de waterput, diverse fruitbomen, de vroegere zwijnenstallen en een niet afgemaakt (half afgewerkt) bijgebouw.

Voorzieningen als water en stroom zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt centraal verwarmd op een hout gestookte ketel.

Ideaal object voor het houden van paarden of honden. U kunt er zelfs bedrijfsmatig wat van maken door ook nog een B&B aan te bieden als u de verdieping afmaakt.

Dit object staat in het midden van …… niets. Buiten de bebouwde kom, maar is wel direct op uw eigen naam te kopen.

Het object staat buiten de plaats Galambok. Op een 200 meter van de doorgaande weg en Galambok vindt u op een 12 km van de stad Nagykanizsa, 6 km van Zalakaros (bekend van het thermaal bad) en met nog geen half uur bent u aan het Balaton. In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens, een gezellig centrum, een ziekenhuis etc. Alles wat u van een stad kunt verwachten. In de buurt veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.

Wilt u buiten wonen en zonder buren, dan moet u hier eens komen kijken.