Woning in Kaposkeresztúr, Somogy, Hongarije

€37.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2304
Adres: Kaposkeresztúr, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 9050 m2
Laatste renovatie: 2010
Huis: 125 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1930
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Prijs: Ft12.950.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €37.000 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Best een grote woning, ook nog met wat grote bijgebouwen en alles op een perceel van 9.000 m2. Ook nog snel bewoonbaar!!!

Deze woning is best heel compleet en biedt u een grote woonkamer, twee slaapkamers, 2 badkamers en de keuken. Verder diverse bijgebouwen. De woning is redelijk netjes en u kunt hier snel wonen. Wat schilderen wellicht, maar de structuur is goed.

In de tuin dus wat bijgebouwen en een kelder. Voor de auto een carport, maar voor een garage zou er ruim voldoende ruimte in de schuren zijn. Ook is er een kelder.

Het perceel is 9.050 m2 groot en ligt voornamelijk achter de woning. Lang perceel.

De overkant biedt u een vrij uitzicht.

Aan voorzieningen zijn stroom en water aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt met de houtkachel en elektrische kachels verwarmd. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

Kaposkeresztúr is een klein dorpje in de provincie Somogy. Er wonen nog geen 400 inwoners. In het dorp is er een winkeltjes voor de dagelijkse boodschappen. Kaposkeresztúr ligt in een heel groen omgeving met glooiend landschap.
Kaposvár is de grote stad en tevens de provinciehoofdstand van Somogy. Kaposvár ligt al op een 15 km en daar treft u alles wat u van een grote stad kunt verwachten. Hier alle grote winkelketens, scholen, ziekenhuis, de markt, sportfaciliteiten etc. In Kaposvár ook een gezellig centrum. Op een 35 km van Kaposkeresztúr ligt Igal bekend van de vele baden en een dagje Balaton is goed te doen. In nog een uurtje bent u in het gezellige Balatonlelle.

Prima huis met grote schuur voor niet te veel geld en u kunt hier snel wonen.