Leuke woning waar u snel kunt wonen.

€22.917 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7590
Adres: Nemesvid, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 4629 m2
Laatste renovatie: 2016
Huis: 85 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.250.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €22.917 (rate 360 Ft per €)
Property description:

De woning is netjes en u kunt hier direct wonen. Gaat u vinden in een mooie omgeving.

Het huis is gebouwd van steen. Mooie stabiele bouw. In 2016 is er een nieuwe keuken en ingezet en zijn de woonkamer en twee slaapkamers opgeknapt. De woning komt u via het terras binnen en dan stapt u in de woonkamer / keuken. Links zijn dan de 2 slaapkamers en naar rechts komt u in een halletje welke ook van buitenaf bereikbaar is. Hier de bijkeuken en de badkamer.

Het perceel is 4.629 m2 groot en daar vindt u aansluitend aan de woning nog een opslagruimte, de bijgebouwen waaronder een garage en de vroegere stallen. In de tuin diverse fruitbomen.

Aan voorzieningen zijn stroom en water aanwezig. Gas is al in de tuin aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd met een houtkachel. Telefoon en internet aansluiten is geen probleem.

De woning staat in een rustige straat van het dorp Nemesvíd. Nemesvíd is een flink dorp met ruim 800 inwoners. Hier kunt u prima de dagelijkse boodschappen doen en verder is er een dokterspost en postkantoor. Op een 30 minuten rijden bent in Nagykanizsa. Flinke stad met alle grote winkelketens, ziekenhuis, scholen, een gezellig centrum etc. alles wat en stad kan bieden. Naar het Balaton is goed te doen. Met een half uurtje kunt u aan het water zitten. Voor de liefhebbers van thermaal baden is er een bad in Marcali (20 minuten) en in Zalakaros (10 minuten). In de omgeving zijn veel bossen, dus prima omgeving om te wandelen, maar ook om te jagen. Zelfs vissen kunt u in een van de vele vismeertje. Mooie omgeving!

Keurige woning in een mooi gebied. U kunt hier snel vakantie vieren of permanent wonen.