Woning in Dédestapolcsány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€17.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3287
Adres: Dédestapolcsány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 870 m2
Huis: 70 m2
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.950.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.000 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Aardige woning met wel wat werk is te koop aan de voet van het Bükk-gebergte.

De woning beschikt over een hal, woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer. Naast de woning een zomerkeuken. De woning moet opgeknapt worden en biedt best mogelijkheden. Het leidingwerk en elektra zijn een paar jaar terug al vervangen.

Het perceel is met een 870 m2 voor Hongaarse begrippen niet heel groot, maar toch een prima tuin met niet al teveel onderhoud. In de tuin nog een waterput.

Elektriciteit en water zijn beschikbaar. Gas wordt binnenkort in het dorp aangelegd. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Telefoon en internet kunnen aangesloten worden. Voor verwarming zijn er de houtkachels.

In een rustige straat van het dorp Dédestapolcsány. Dédestapolcsány ligt aan de voet van het Bükk-gebergte, in een vallei en op slechts 800 meter van het prachtige Lázbérci-meer, bekend als vis meer (onderdeel van het natuurgebied Lázbérc).

In Dédestapolcsány zijn er ongeveer 1600 inwoners en de plaats biedt restaurants, scholen en diverse winkels. Dédestapolcsány ligt op 45 minuten rijden van Miskolc en Eger en 40 minuten van Ózd. Szilvásvárad, dat beroemd is om zijn schilderachtige kenmerken, de Fátyol waterval, de Lipizzaner paarden en de geheel nieuwe rijhal ligt op ongeveer 10 km afstand. Dit alles maakt dat het gebied perfect geschikt is voor wandelen, paardrijden, vissen, jagen, plezier en ontspanning.

Leuke woning met mogelijkheden in een geweldige omgeving.